KVÄLLENS KÄK

Laxgryta med kidneybönor, paprika och broccoli serverad med råris!!! smaskens

barnen sover o nu blir de kvälls mys på en, mr rabbit är hedersgästen

MYSIG DAG!

Tog promonad till fia har legat i parken sen 11 imorse, gick in nu halv 6, var lite kallt en stund på dagen, Nu är william och edwin hos fia de ska sova där i natt och jag har rasmus och dexter här. småttingarna, var tvungen att byta dexter slängde sig på marken och skrek ja vill till min tesse!!!


Ska bara medela att ungen kom till rätta sen, han tröck bakom en bänk i tjurhet

Ut o gå!

Tänkte ta lite frisk luft. Pojkarna är på dagis!


sonen

Är bra söt, på vägen hem från stan ( vi var där och handlade mat) plockade william en buket blommor till mig, han berättade att han älskade mamma att ja var de finasste i hela värden och ja skulle ha blommorna på bordet så ja ser dom jämt, ända tills vi kom till våran port och där står flickan från våra grannar över oss, dom grannarna ja hatar!!!! ja vad gör ungen säger flickan är väldigt fin och söt, flickan frågaar om dom kan leka, och ja vad gör william mer, tar in kniven i ryggen och kör runt ett varv, han ger bort mina blommor till sin tjej istället, trodde man var säker på sitt barn i 3 års åldern och dom först valde bort än vid 15. jag som var lycklig för mina barn tyckte flickor luktar illa!!! Gaaahaaa!!!! detta kommer sluta i katastrof, Sandra finns du där för mig när ja är alldelse själv???

nedgång!

Ja har hållt i träningen bra nu i en o en halv vecka o känner redan på kroppen.
Idag börja ja garva på jobbet, har aldrig kunna leka me magarna som nu över byxkanten. hehehe men det e ju en sporre. Så igår blev det 40 min ute i naturen o idag 30 min på löparbandet och lite knäböj.
jag är fruktansvärt hungrig........... ja ska på anställnings intervju i morgon.



PULLAN har du blivit nackad? död?
TESS e andra avenyn bra?

puss

samir


överkastet heter SAMIR, tog ett och fyra kuddfodral. kan man bli lyckligare? sjukt nice färg!

KOM PRECIS HEM!

Barnen mår inte allt för bra när de komemr hem första dagen de brukar slåss o bråka och hråta mycket. så ja tog med barnen och syster yster på en heldag i stockholm!!! wiii så kul vi har haft, promenerat mest, varit i kungsträdgården ätit glass vid stureplan och strandvägen och kollat på båtar och sen tunnen till slussen där vi promenerad igenom gamlastan innan vi köpte med sushi och hamburgare och chicken nagges och apelsin joucie och satte oss på tåget hem igen, mysigt med picknick på tåget och resan tar mycket kortare tid...

(tog en kort blogg pause för hämta mobilen och råkade ramla ur sängen låg en bra stund och as garva åt mig själv på golvet!!!)

Joggat,bakat,städat o annonerat

ja har köpt nya brillor idag.... heheh ett till par TESS, känner Mig som Michael Jacksson, *HOOOOO! juck juck*


tacos och vitlöks dinkelbröd

Lever du??? Jag ska duscha snart. insmord i olivolja!



pinsam tystnad...

la du märke till att det blev en pinsam tystnad när ja sa att du brukar kalla moster MONA för surfitta....ALDRIG NÅGONSIN KALLAT HENNE DET!
SANDRA DET KAN TAS FEL ATT SÄGA SÅ!

våran söndag!

sett en jätte bra film benjamin cuttons liv, eller vad heter den, ja tjöt i slutet som alltid


Nu ska jag sova. sovmorgon till tolv imorgon!!! WIIII

bäst o passa på medan man kan

jajamensan, njut vett ja. inte för inte handen blev kladdig sa flikkan till sin kusin, det e väl inte incest för man kladdar på sin kusin. i såna fall ligger du risigt till- ja kräver skadestånd för psykiska mén

LYCKLIG TÖS

en stund iallafall!! hoppas hoppas vi redde upp det som ska reddas upp! vi började nästan bråka men det var bra att de kom ut,,. nu går tesse på rosenblad en stund

O pullan..... WIIIIII du tog tjuren ferdenan på hornen, jäklar om han sårar dig igen nu, då åker bollarna på riktigt, mer lycklig än den mannen har ingen annan gjort, de smailet har ja inte sett förut!! han e en fin man! som sagt han blev godkänd från första stund, Och jag kan säga de är inte många män som blitt de! kommer inte på en enda från det förflutna...


UPPDATERING;
JA.... DU E EN KRITISK  MÄNNISKA SOM HAR RÄTT FÖR OFTA. MEN MAN LÄR AV MISSTAGEN. JA HAR BLIVIT JUNGRU IGEN. MEN HON SOM VÄNTAR PÅ NÅGE GOTT =))

KUNDE DU INTE KOMMA PÅ NÅGE MER SEXIGT EN TJUREN F. JA TÄNKER PÅ STORYN NÄR HAN SITTER O PILLAR PÅ BOLLARNA UNDER EKEN O MAMMAN FRÅGAR VARFÖR INTE FÄRDINAN LEKER ME DE ANDRA HOMOFILERNA??
TACK TESS
MEN ROBIN HOOD.... DÄR VILL JA LÄGGA IN ATT DU E LIK ORMEN SERVEC NÄR DU HAR ÄGGLOSSNING...... HAAHAHAHA



Så jäkla bra råd pullan... ja skakade o andades tungt när ja knackade på hans dörr, tårarna var på väg, nu vill ja med gråta men mer av lycka... nu håller vi tummarna sandra för äntligen går det bra för oss båda samtidigt. WIIII

svin glad och utslagen


thailand 2008/2009 sjukt brun!!

TESS!!!
jag förstår om du tycker det e as nervöst, som alltid när du träffar SALAH, men om man e nervös innebär det att man inte har kontoll över situationen och känslorna, så kör på. e han as snäll och får dig o må bra, njut av stunden....
Du vet inte själv vad du vill och kan därför inte begära någe från en människa om du inte kan svara på frågan själv hur du vill ha det.... Du kan inte "göra slut" bara för att du tror att HAN kommer göra det. Så funkar det inte, det blir ett stort frågetecken bara vad som hände, varför allt bara sprack "för ja trodde du tyckte så..."
Ta reda på fakta innan du ger dig ut i ovädret, nu har du vågiga känslor, ena dagen mer o andra dagen mindre, men det e inte kul om det blir stormigt o ni ger er ut på djupt vatten om ni inte vet åt vilket håll ni ska!!!!!!!!!
ta det ett tag. en granne som kan komma över ibland. asgarv trivs ni så kör bara, det kanske inte behöver ha ett mål i morgon, men jag vet att du funkar så att du inte bara vill vara ett hål!! sätt in honom i hörnet igen o ta VAD DU VILL HA NÄR DU VILL HA"! fuck va grabbar e kluriga. Men har du klarat dig utan så här länge så klarar du dig!

Inte alltid kul att höra "en bra kvinna reder sig själv!" men så är det för dig baby, du e så stark o målinriktad, vill ha ett mål, sätter aldrig några krav, fast du kanske vill- NU kanek du ska lära dig av SALAH att ta för dig. annars gör grabbarna d. HATAR e ett starkt ord, men ja HATAR verkligen när vi blir så blinda o satta i tratten. skit jobbigt, men va ska man lära sig av det? Vad vill vi lära oss av det?

Sätt dig ner o tänk efter, ROBIN HODD e ute nu, men han ska inte komma o bara rumla o allt, vad vill DU. vad e ROBIN HODD värd?? ska han sätta dina känslor i snurr igen? Tillåter du det? Du missar mkt på vägen hjärtat "det kom från rätt käft! får ja höra nu, men mitt har varit värt de- mitt påslakan luktar LJUVLIGT!!! trodde du inte va?? mitt sovrum e som paradiset idag trots två halvkassa bukar!

Jag vill inte att du trycker bort dina åsikter mer, jag vill att du ska börja handla som du tänker- snälla!

SNART E VI SÅ BRUNA SOM PÅ THAIKORTET. BABE HÅLL UT.
"Ester- åka hiss elle??"
"d e ba nu!"
"Sa flikkan o kissa på sig!"
"Gör som indianerna!"

ska ja fortsätta?? ja......... DET KNULLAR I MUN, SÅ GOTT SMAKAR DET"!!!!!!!


funkar kabeln bra? redtub på helskärm. How u doing??? for sure!!

hihihi tack igen för en toppen helg.

Lycka till me SALAH

Pst. ja e väldens kanske lyckligaste flikka!!

ÅNGEST!

Som fasiken! ska träffa salah snart! alla mina kläder ligger på hallgolvet, ja har tjutit en gång redan! vad vill ja??? VAD VILL JAG??? varför är sånt aldrig lätt för. känner mig som värdens största sprängda bäver, men nu ska ja ta reda på vad ja vill, ikväll smäller det. sandra lycka till ikväll baby, du e värd all lycka. ledsen att den bara kommer i småpotioner dock

önskar ja kunde säga vacker

du var ju inte de skarmigaste ja sett. hehhehee men nu är det flottiga håret away, dra på dig ett par trosor så drar vi en frulle på scandic hotellet =)) wiiiiiii mee like!



ikväll ska du träffa SALAH, det e nu min fråga, mina frågor kommer "e ru nervös, e ru nervös???" hihihi sjukt jobbigt, men e ru nervös?

skönt me lite filmer, nu har man en anledning o bjuda hem på filmo kväll. asg TÅRTA ME DOPP e mitt tema ikväll!!

vilket väder, gaaah vilken god skumpa igår, köper massor av den till din födelsedag. kan väl köra tiquila race vid sidan om för o få upp procenten =))
annars ska det bli super kul på partyt, ja e laddad till tusen redan nu, sjukt jävla skoj!!

tack igen för i helgen älskade du! tack!

Nu frulle o Kaffe!

!!!

Nu ska slampan o ja göra oss rena!!!


UPPDATERING;
JAG ÖNSKAR DU KUNDE TVÄTTA TUNGAN UNGE DAM!

ska ja tvätta tungan??? gaaahaa ¨trodde vi skulle vara ärliga mot varandra... o du den äldre kvinnan! din käft e inte särskilt ren den heller, visa den unga flickan hur man ska bete sig isället (gooosch känns som det behövs en liten påminnelse här att ja älskar dig mer än mäst du är bäst) fast ja var allvarlig med det ja skrev.slut

våran underbara dag!



UPPDATERING;
GAAAAAAAAAAAAAAH SÅ KISS I KISS NÖDIG FLIKKAN VAR HÄR..... OCH DU SOM SKULLE BADA, VAD HÄNDE ME DET??


Nu är de film mys tajm!!! föresten ser ni skumpan i bakgrunden??? så jävla gott

ny dag nya möjligheter!

vaknade brevid min underbara tös. att synen var groteskt gör mig inget, såg ut som hon fått en avrättning i elektriska stolen, håret åt alla håll, tungan utanför och värdens största dreggelpöl inte nog med det såg man så fort hon reste sig värdens största fittslems pöl! men ändå är de underbart se denna kvinna vid min sida! syster, kusin, familj, andra hälft, ja ni förstår...

Vi hade as svårt at somna igår natt, skratta så vi fick gå upp flera gånger o töma blåsan... sandra vi måste få en kvinnlig humor!!! att smiska slåss och skämta om groteska sex ställningar är inte kvinnligt!!!

Nu är det parken som gäller ''

(tänkte visa er den hemska synen ja fick vakna men hon var för snabb upp misstänker hon visste vad som komma skall)


090424


Zamir hemma på tårta hos mig, tårtan står kvar o Zamir e borta... jo o rå satt e!

Nu blir det spooning kusse-burre

ser ut som om din kuk står rakt ut åt vänster. ser välutrustad ut! sa flikkan o smutta på vinet..... hehehe

uppdatering:
FÖR DIG ÄR JAG ALLTID VÄLUTRUSTAD

me and the bitch



UPPDATERING;
VILL GE TILLBAKA VARJE KRONA DU GAV MIG FÖR ATT STÄLLA UPP PÅ DET HÄR KORTET!! DET VAR EN NY SYNVINKEL PÅ DIG. FRISKA FINA HALLONBÖST MED EN STYV LITEN BRÖSTVÅRTA SOM BLEV ÄNNU HÅRDARE NÄR TUNGAN KOM I NÄRHETEN

kolla så rädd ja ser ut. så fattar ni ja gav inga pengar, ja blev överfallen!!! tog kortet för få något bevis hur hon är bakom stängda dörrar!!!



Jag som bestämmer, hon gör allt för mig tar tillbaka detta!!!

snart!

sätter ja mig på tåget till miss flata!!! wiiiii!!! soon i will tillfredställa dig, baby, sooon

jaaaaaaaaa

min va inte me, den fick inte plats!



stämmer det?


lyxen!!


ny header!!!

vilken är bäst!!! denna ser lite lyxig ut eller?

men bra där§

jätte bra, hata när allt var på en o samma sidA

GAAAHAA

Nu ska ja tvätta av mig skatan i ett varmt bad. Fan!!!

FY FAAAAN,


090423

är det idag, du är en dag före hjärtat! gick just upp. ätit en brakfrulle med ungarna, nu klär dom sig för att gå ut och leka. Det kommer bli varmt idag redan jätte skönt ute, pojkarna har sina nya everest jackor på sig svarta med gröna detaljer, snyggaste vårjackorna i stan!!! Ja ska tvätta och städa lite, finns dock inte så mycket att städa idag, wiii nog första gången på 4 år minst de har varit så!

Drömmde massa sjuka drömmar inatt, gick igenom mina ex och vad som blev fel och vad som hade hänt om jag hade stannat kvar, de sjuka var att drömmen bara var possitiv som om ja slängt bort massa bra fast de vet vi ju att så är det inte!!! nu dags o göra lite nytta!!!

Snart sommar igen, wiiiiiii

090424?

Så trött att ja inte vet vad de e  för datum....
ja har sökt jobb idag på ica, på morgonen, så nu hade ja 25 min på mig o göra mig i ordning, skulle behöva gå på muggen, men man får knipa en timma.... hahaha

TESS i morgon ses vihjärtat mitt. hihi sjukt roligt juh. Saknad.

Jag e så glad! :D super happy!
Igår blev det afrodans 30 min + biceps och idag blir det.......... överraska mig. Någe finns =)


Torsdaaaaaaaaaaag!


LOLLO, TESS O JA. BRA POSE!

jaaa

alltid du är som ett åkande ångvält. du försöker inte ens dölja fislukten längre

UPPDATERING;
IKVÄLL KAN JA BARA HÅLLA ME, ANNARS UNDRAR JA VEM SOM MUTAR SINA BARN ME KLUBBA NÄR DE GÅR UT FRÅN HANDIKAPP TOAN PÅ STAN O MAMMA HAR BAJSAT
VEM SOM FISER, SMYGER DÄRIFRÅN OCH HÖR FÖRÄLDERN FRÅGA BARNET OM DEN HAR BAJSAT.....
JO O RÅ SATT E. PRUTTA KAN vI BÅDA. BARNSLIGT MEN SANT. HÄLSNIGAR SANDRA

dra mig baklänges

Nu blir det gnugga kudde tills kl ringer 05.23

De kommer gå fint!

Ibland bara händer det! Sandra är på dejt med dröm mannen,. mannen hon har varit kär i över ett år. ihelgen var deras första kyss:))) WIII!!! ja är lycklig för din skull gumman! (det var de som menades med tåget)

UPPDATERING;HAHAHAHAHAH DU E UNDERBAR TESS!!! JAG VAR 12,5 ÅR IDAG, WHATS UP???!! GAAH NÅGON HAR BARA TAPPAT GREPPET!


Vi är två som skriver denna blogg det är ja tesse och min kusin/syster Sandra här skriver vi om vårat liv och alla missöden, vi ser alltid humorn i problemen okej ibland tar de tid men den kommer

UPPDATERING;
HUR SJUKT DET ÄN LÅTER KAN MAN INTE GÖRA ANNAT ÄN O GARVA ÅT DET, DET BLIR LITE LITE LÄTTARE OM MAN LER FAKTISKT. MÅNGA DJUPA DALAR FÖR OSS GUMMAN, MEN ME RÄTT VERKTYG TAR MAN SIG UPP FÖR KLIPPAN!

Om två dagar ligger ja bakom sandra och skedar henne! känner hennes doft (som försig oftast luktar urk) fast bara få vara nära stjärna räcker. varför kan aldrig du vara sked för sandra ja gör inte från mig massa dofter i onödan ja kniper som alla fina flickor gör. Måste lära mig bli en kvinna.

MENAR DU ATT JA FISER???? SKIIIT SAMMA! HAHAHAHAAHHAA

Har igentligen inge att skriva idag... tror inte ni är intresserad av att ja åt hemgjord potatismos och korv till middag och drack apelsinjouise, precis, ni vasr totalt ointresserad av det. men vi hörs imorgon istället...


PS!!!! kolla bilden vem e ung vem är gammal???


HAHAHAHA DU.... VI SER UT SOM NIO!

någon e nervös!



Sandra e blyg ikväll!

nu åkte snusen in!!

NÅGON SKA FÅ ÅKA!!!!


JAG ÄR INTE ETT DUGG BITTER

Jag är nedstämd ikväll! vill ute på balkongen och skrika ut ett djungelvrål! tror mina psykgrannar skulle gilla det, grankillen skulle ha en urskt smita från frun och barn för få ragga lite! är så trött på grannarna, URK!!! träffade han på stan idag med, han klär av mig med blicken varje gång, sen när frun e me då suckar dom bara åt mig (dom eller nog snarare frun tycker mina barn skriker för mycket9 men i hela värden kom ja fram till detta när ja skulle prata om min 1 timmes dejt! han skulle jobba ville komma tidigt redan 5, sen halv 7 men ja var ben hård 8 eller inget alls i hopp om få den jävla bollen, men som sandra säger vi får aldrig bollen vi får bara låna den ibland för tro att vi är bra!

Jag är trött på att dejta ja e trött på inte kunna säga vad ja vill till mannen ja faktiskt är kär i! VILL DU KNULLA BARA ELLER DEJTAR VI!!!! knullar förstår han då hade han väl dragit av mig kläderna. är det så att när man dejtar så räcknas automatisk sex in i bilden?

jag är trött på sex. okej ja e kåt som alla andra men sex, nej... William var vaken hela tiden försig låg han i sitt rum i sin säng och såg bolt på datorn han sa inte ett ljud på hela tiden! vi myste kramades han sa tusen gånger du är vacker du är fin du är söt, lekte med mitt hår såg till så ja låg med benen på mig, höll om mig smekte min rgg lockade en lock på mitt hår med fingret, pussa mig i pannan som ja var 3 år, sa ja var underbar, fick ett par djupa blickar som vi bara njöt av innan de avslutades med en kyss... osv..

Berättade ja ska till stockholm på fredag och ska stanna till söndag... YES han fick den reaktion ja hoppades på han blev avis, kort tittade bort o tog bort handen på min midja ja lekte blond skratta bussa han på halsen och frågade vad han skulle göra, frågade även hur kryssningen hade gått... kan säga tesse var riktigt svartsjuk! han gav mig nårga detaljer, de var fullt me folk. han blev aprak o de hade jätte kul! tesse lläser mellan raderna, det var massa sexiga flickor ja hade 2 styckna i sängen och herre gud snart åker ja igen!! gaaaha... min tur ta en blick i taket bet mig i läppen o sa, aa ja vet kryssningar ör hemska ibland får man vara glad att man kommer ihåg när man ska gå av! förmodligen förstod han inte ironi i det hela eller att ja syftade på gudsman för ge igen!!!

Men nu tillbaka till sex biten det ja faktiskt skulle berätta om! han var tvungen gå vid 9 för han skulle ju jobba, han kolla till på sin mobil o sa, oj måste gå om en kvart gumman! aa svarade ja lite lätt tog tag lite håradre i handen på han. han reste sig upp kom så går vi till sov rummet!!!!!! SOVRUMMET!!!! hur kunde aset förstöra en sån fin kväll! HUR!!! vad tänker dom med.... ja svarade nej mina barn är vakna ju! YES!!! hade ändå inte tänkt göra något idag, han ska fan få jobba och bevisa det bara inte är sex de handlar om jämt.... han var putt, väldigt putt vi kysstes knappt något mer på dom 15 minuterna och när han skulle ta sin super sexiga tröja så gav han mig bara en snabb puss och sa vi hörs baby! baby är hans smeknamn på mig! varit från första stund! så underbart hörra han säga det. men va fan nu kom ja från ämnet igen,. är dejtning att ha regelbunndet sex ihop? måste sexet funka för killen ska gilla en? sexet funkar ju redan det vet vi ju! men varför räcknar han med det, utnyttjar han mig? och om han gör det varför "hotade" hans närmaste kusin/ enda familj han har i sverige att ja skulle få problem om ja sårade han! okej vi sup ihop och as garvade men någon baktanke fanns det i den meningen! ja såra han??? Det e alltid ja som blir sprad, frågan är inte om en bomb kommer släppa utan när den gör det. ja e riktigt ledsen på att veta att snart snart är det nära, varför kan man inte bara vara lycklig, För ja,,, jag är kär i habibi den fina Salah.

Och inte nog med det fick ett medelande ida som gjort mig förvirrad... mycket förvirrad glädje sorg allt på en gång, så nej ja hade visst inte kommit över isse!!!! NEJ!!! ja jämnförde dom i mitt huvud under dejten försökte tänka på något annat, nej ja är inte kär i isse längre men han är så nära mitt hjärta att de tar tid, jäkligt lång tid, ja vet vi är inte klara med varandra och kommer förmodligen alltid vara vänner... då blir ja rädd för mig själv använder ja Salah för att komma över min förra kärlek? och de faktisk är så att det är jag som är svår. ja gör ju bara saker på mina vilkor, vägrar sova över hos han, kan inte komma när han vill då ja har barn hemma, osv osv.. ja är dessutom väldigt hår av mig och redan nu satt Salah på pottkanten och skällt på han, dessutom skällde ja på en av hans närmste vänner för 3 veckor sen, de var inte populärt... men man beter sig inte hur som hellst, ja är 25 år och vill inte känna mig som en mamma till dom som är 2 år yngre, tack vare Salah gick den händelsen bra, men de kunde ha slutat illa!!!

Och ja jag fyller inte 29 som sandra skrev ja fyller 25!!! men ser ut som 17! sandra därimot är de tvärtom för, hon åker på pansionärs rabbaten... kom mormor så går vi på en utflyckt de blir billigt för oss båda sa barnbarnet!


handlat från ...


handlat från gymgrossisten.... hehee trodde inte ja skulle få 5 pack koffein tabletter, men nu så.... bättre en viagra Tess. Stackars dig!!!


perfekt  när ja handlar!!! hihi


trött o sliten tös!! idag var det inte roligt alls på wörket.. UNIFLEX kom o bjöd mig på lunch. Sa rakt ut att företagen inte behöver dem, de använder den personal de har o lägger semestrarna efter det.... ja e utan jobb sista maj-TESS 29 års dag. GRATTIS för faan. tänk inte på mig, nu kommer ja bo hemma hos er. heheh sommar och du fixar de dagliga pannkakorna va??? me love u babe!

YOU GIVE LOVE A BAD NAME!!!!!!!! BON JOVI....... yeeeeeeeeeeeep svin bra

Ursäkta back again....
Ja hade kontrakt me dem till augusti och slappnade av. På en dag kunde allt bli annorlunda, Inge jobb. Sökt tre personlig assistant jobb idag, funderar på MAXI också. men det e reception ja vill vara i. Ja trivs i kostym!!

Så ingen träning idag. tunnelbanan från T-Centralen till Sumpan var 20 min sen. och ja var svinhungrig. idag har kroppen skrikit efter energi, dystert värre på jobbet i stora hela. Jag e ju inte sprall FIA där iaf.
Mamma har oxå problem på jobbet. Verkar som om det e pressat lite här o där!

TESS hur går dejten? ja satte i olivolja i huvudet för att inte kunna gå o lägga mig, Jag vill höra hur det gått om du mår bra!

Sen har ja sikat in elkabel köpt den me idag förresten på TEKNIK MAGASINET, så nu e det inte skarvkabel på skarvkabel.Bra. ja får krupp på kaplar o kontakter. Vill ha allt trådlöst!

Nu e det en proteinkaka o in i duschen, ja ska inte gnugga kudde idag iaf, skar mig på pappret på jobbet så ja e delad ordentligt idaf. gaaaaaaaaaaaaaaaah förbaskat känsligt där. tur man läker fort där nere.

Puss och god natt flikkorna mina



PULLAN SAKNAR DIG

TESS LYCKA TILL I KVÄLL ME HABIBI

Thailands bilder

KALEEM maila mig bbilder från Phi Phi idag. Jag ska tillbaka. drar i januari. Fy tusan vilket underbart liv!
Hihi e det en karl som har tagit picsen??



EMMA OCH JA PÅ TAXIBÅTEN


SANDRA OCH KALEEM

3 dagar kvar

Tills jag får träffa min älskling


UPPDATERING;
WIIIIIIIIIIIIIIIII SPOONING HOLE WEKEND LONG BABE! ÅH  VA MYSIGT. GLÖM INTE MIN TRÖJA!!!!!!!!!!!!! OCH DILDON SOM LIKNAR ELEFANTEN

Min Mamma Mu,sa Sandra



saknar min mamma! livet på jobbet e inte en dans på rosor!!!!!!

vill bara jävlas


kusinerna flata


UPPDATERING
så lågt sandra!!! men vem var sngg i 8an? skratt!!! ska minsan leta bland de gamla korten på att hitta någon på dig

HAHAHAA GÖR SÅ. TAR DU NÅGE PINSAMT SKA JA SKEDA UPP DIG I BRYGGA UTAN ATT RAKA BENEN

090420 Träning-afrodans

idag har ja kört afrodans o styrka. svin skönt, ja har varit svin låg på jobbet, så kom ett mess från TESS
"Vill du äta med oss ikväll?"
men ja skulle träna så det sket sig, men saken e den att de e över telefon. hehhehehehe vi gör ju allt över luren baby!

i morgon ska ja köpa cykel



Hemkörning på den me. men den e naken så ja måste köpa skärmar o lyse. wiiiiii Nu kan ja börja bika, till o från tunneln. till affärerna. Titta var travbanan ligger, hatar att vara utan bil!


Nu ska jag ta ut brödet ur ugnen!!! mumma, sen har jag gjort vitlöksost, yoghurt och mjölk kokas till det skär sig, sen häller ja det i ett kaffefilter.



tema sport i Eskilsuna


ASGARVAR. TUTTSTÅND

ja glömde skriva på förra att ja satt o frös. bra o förklara en sån rubrik kanske

igår var det fest hos ZAMIR, han fyller år på onsdag så kalaset vart nu i helgen.
jag drog med mig ERICK som singel vän, för det var nämligen singelfest!!!
Så när ja kom från TESS mötte ERICK upp mig o följde me hem till mig, ja fixa mig och vi satt o snacka en stund, as trevlig människa detdär. Han kom från Uniflex i torsdags o skulle sortera papper. Skit social. snacka värre än mig.
ja o Erik!
Sen till huvudsta me tunnelbanan. pissnödiga som fulla vattenspridare båda två satte vi oss i dungen. precis när ja står i vinkeln "se rakt in i hålen" kommer Polis bilen. ERICK "Nu kommer snuten" Då kom situation ISSE och TESS upp. ISSE stod o pissa mot ett hus eller någe mitt i centrum i Eskilstuna, polisen kommer o TESS varnar, ISSE fnyser åt henne, han e så inne i hem o banka bäver troligtvis!
Så vad gör TESS för den mannen, som alltid så ställer hon upp på honom till 560% , frar ner brallorna och sätter sig i kiss possiton för att polisen inte ska se ISSE. hahhhahahahahah Polisen ger honom böter, TESS vill oxå ha men får ett
"nej du drog ju bara ner byxorna..................." hahahahhaha

Så ja svanka lite till för att göra deras kväll, o de åkte bara förbi, vet inte hur ja ska ta det..... dumpad??

väl framme hos ZAMIR är det i full gång. min gåva till den VACKRA mannen var ett paket "ja står inte för koktiden" ägg. med ett rött band om. "10 stora ägg" blev fortsättningen "för en stor kille"
ja hade som plan att köpa en platta. men de hade inte det =(
hahah 32 år och en platta ägg har 34 va? "någe att växa i" - ska förklara....
ägg är fulla me protein som man bygger muskler av och ZAMIR blir ju inte yngre heller, han växer,
ANNARS SKA JA SE TILL ATT DEN, HAN GÖR DET!!!!!!!!!!!!!!!


OKÄNDA NAMN. MEN DE SÅG OSKULDA UT

ERICK

HAHAHAH KOLLA VAR GRABBARNA HAR ÖGONEN!!

HÖGRA ERICKS SPAN.FLYGVÄRDINNAN!!

SHAKE

VOLYM I BARRET

MYS I ZAMIRS SOFFA. ALLT PÅ BORDET ÅKTE NER.



OOOOOBBBBBSSSS!!!!!!! DET E INTE JAG SOM FLATAR MIG. FICK EN KOMMENTAR FRÅN MAMMA!!!!!!!!!!!
JAG VILL HA DOLME OCH INTE FLIKKA! GAAAH SÅ LEDSEN JA BLIR MAMMA ATT DU TRODDE ANNAT!





AUKTION, VAD ÄR HAN VÄRD?

COOLINGAR

ERICK O JA

JA O GRÖNA DAMEN

PUSSKALAS!

TOMAS!!!!!!!!!!!!!!!!! O JA

O HELA GÄNGET

PATRICIA

rolig kväll, super hungrig när ja satte mig i taxin hem!! MEN det var bara att bita i kudden o blunda. haha jo två äggvitor blev det. skönt idag. drack glas vin o en grogg igår. ingen ångest alls till flikkan


ja den kvällen har varit efterlängtad så länge, men ja vet inte. kändes som om ja ville gråta i morse, ja var så lycklig. o tårarna spruta när ja prata me TESS i telefon, sen har allt lagt sig lite, skönt.......
puss och god natt mamma, bror o mina två PULLOR

styva bröstvårtor

ja dag vakna ja ju 14, helt paj, men gud vilket leende.
så ja börja me o sätta på mig en keps. tog min matkärra som ser ut som en fyrkantig kossa och romenerade ner till sumpan centrum =)
där drog ja en stor brunsch på ohlerys, själv
"heej, brunsch!"
"hej, hur många?" så titta han på min kärra o på dörren om det skulle komma in ett fotbollslag me barn
lite nervöst svara ja "duger det inte bara med mig?!"
han visa mig ett bord. ja åt tre hamburgare, 8 amrikanska pannkakor, taco chips me olika salsor och en liten liten bit av en äcklig kyckling vinge. inge kött pÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buffe på olearys

Sen tog ja min kärra o gick. PULLAN ringde, hihih hon hade varit på fotografering igår me MALIN. sjukt skoj. Ja väntar babe på o se resultaten ;)
skulle glo på cykel, STÄNGT, skulle till myrorna, STÄNGT, ja gick o träna med 2 kg buffe i magen. inte nog me att man såg ut o vara i 7 månaden så kände ja hur tuggad mat kom upp me lite magsyra varje gång ja skulle böja mig ner för o visa stringen, eller ja menar, när ja skulle lyfta vikten. asg

LOLLO- ja lovar att inte säga vem det är!

WORLD CLASS i sundbyberg e så där.... allt finns, asbra musik, men det e inga sociala människor, och inge ögongodis. ingen personal som ser ut som fitness människor och så står det ju inte skyltat i pannan på dem vad de kan. kroppen e ju ett reklam blad utåt på någe vis när man jobbar i gym.
YHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jo vars en som tränar.... men han jobbar natt och tränar när han vaknar!
Mega sexig karl som luktar perfekt, lagom svettig för uppvärmningen, de mest intensiva super vackra ögonen ja sett, ett leende som fånga hela rummet, en kropp som e stenhård o triceps som mina vader. den mannen skulle ja lätt kunna ta -utan chokladsås, svettig som nyduschad!!!!!!!


mmm sen till ica o storhandla allt från olivoljor till ris. Hämta ut två korsetter som kom med posten. hem. tack gode gud för uppfinningen dramaten. hahahahah

gjort sju matlådor, städat kakel i badrummet och torkat golven,

nu ska ja ringa TESS- wiiiiiiiii


Rock ballader

idag vakna ja 14.00 heheh,  mmmm bra där. men ja sov bara 7 h iaf. har blivit asdåligt de sista två veckorna.

gud vad mysigt o sitta i parken hjärtat!!!! bus till 220% hahaha ja har lite bilder från igår, tusen tack för en underbar dag!







220% bus!!!!!!!!!!


det var kallt, men mysigt. impulsivt skulle man väl kuna säga. asg

ute i parken!

Sitter utanför mig själv i parken mot ett träd, det blåser ganska mycket,. men skönt ändå! har datorn i knät blggar kollar face och lyssnar på britney på hösta nivå., Pojkarna gungar fast wille sitter brevid mig och tycker de blåser för mycket idag och vill gå in!

Funderar på att gå och bada med pojkarna imorgon, 4 dagar hemma på raken är jobbigt för både mig och grabbarna, vet inte riktigt vad det finns för mer aktiviteter mer än bada om man vill göra något extra! Fast parken zoo öppnar ju snart, i år har vi slagit på stort och köpt åkband och inträdes kort hela året, om ja säger så¨här,... ja kmmer bli helt snurrig i huvve då de bara gillar karusellerna! fast de gjorde ja med som barn. nu får ja ångest de går för snabbt de är för högt och något kan faktiskt gå fel, Sandra ska vi till grönan i år och övervinna ångesten?

Sitter o surfar runt på nätet om charter resor, Sandra o jag drar 2 veckor i agusti, ( vart super förvånad det gick så lätt fixa barnvakt) de ska vara billigt och leva där nere. många ungdomar, mycket party och varm sol som skjutton! vart ska man åka? i många turist orter i europa har de blivit så dyrt ch leva sm här i sverige... de ska drickas champange varje dag och tre rätters på kvällen. dagarna sol och upptäcksresande,. fast ja vet hur de kommer sluta, Jag sover till elva, tolv sandra har redan då gått upp och tränat en vända redan, skratt, det är så det brukar bli! hon är så dultig ch amutiös, ibland på hennes egna bekostnad, ja önskar hon ibland faktiskt skulle kunna koppla av och känna harmoni, men hon den fina hönan har för mycket energi,

Ja hoppas hon vaknar snart i allafall för jag är hemskt nyfiken om gårdagens party!

UPPDATERING:
WIIIIIIIIIIIII SÅ ROLIGT VI SKA HA!! KOMMER EFTER ELVA

värdens vackraste!

Det är ni verkligen! WIIIIII.... ring när du vaknat vill veta detaljer

JAAAAAAAA.............

Jag är världens lyckligaaaaste flikka!
Orgasm var rätta ordet Tess. Here we go. kudden ja e din ikväll!!! tantporr.se!

Wiiiiiii

En underbar dag... satt i parken åt pankakor ja hade stekt på morgonen, pratade skit, spelade fotboll hjulade och tog ett shopping varv på underbara hem, en super bra butik! hittade mitt blivande vardagsrumsbord, (har för tillfället inget) var i ek som resten av mitt vardagsrum går i. super enkelt o litet som en lampbord men lite högre! blir toppen tror ja! blir fint i samspel med barbordet=) bilder o filmer kommer i morgon då de var sandras mobil vi använde

Sandra är på fest hos zamir!!!! har hört det ryktas att hon har en platta ägg med sig till värden! så jävla rolig hon är!!!


Själv är man super svartsjuk på min blivande partner, Han är med kryssning med kusinerna och vännerna. Jag vet vad man gör på kryssningar av egen erfarenhet. o det vill ja inte att han gör! plus han är så snygg och välklädd att jag vet att han kommer få ragg vare sig han letar eller inte. Måste lära mig lita på killar igen! bara för alla andra varit svin betyder det inte att även den fina Salah är det! nu e det film som gäller!

.

bästa boten mot svartsjuka är en orgasm

knäckebröds dansen på talangjakten

föresten såg ni talangjakten idag?  Mina pojkar vart överförtjusta, Och eftersom dom var ny duschade så var dom ju redan nakna! som Edwin sa- Mamma kan ja få en macka?

Måste säga ja gillar inte när mina barn dansar nakna och utmanande till varandra, pogramet borde ha en varningsskylt. vi tog en godis pause o som tur var, var de många trollkarar så dansen varade inte mer än 5 minuter för mina små! måste säga dom var lite roliga iallfall! Minne för livet, när mina små dansade "balongdansen" ihop! redan klassisk, men som sagt de e ba nu!

WIIIHOOOO

Imorgon kommer sandra hit! ska ställa mig o göra massvis med pankisar imorgon o så blir de massvis medsol o flickprat eller ska ja säga grabbsnack, så grova i käft vi e!



rothofsparken (stavfel ja vet) me barn o kusin.... Nu e de dags o sova för mig denna dag har varit fullspäckad! o visst e man het osminkad? :P

min dag!




Mobilen börjar verkligen bli värdelös

va fan!!!

Sandra !!ja har till och med varit med på dejter- 3 hjulet liksom.underhållit och druckigt tillsammans med dom!!! ett par gånger har ja fått riktigt ont i huvudet!!! såå jooo shit så vi har dejtat... fast igentligen finns det bara en man för dig, han har bara inte fattat de att han inte kan få en bättre tjej än dig! för den mannen e sååå fin och godkänd:P

Phille såååå söt. varför har du inte visat mig den bilden tidigare för? har du fler bilder du hemlighetshåller... Själv går ja på nått slags rus funderar på bonka på kudden o göra mig trött... Fredag imorgon.... wiiii så underbart. Talang jakten tillsammans med pojkarna, sjukt underbart mysigt, slutar med de e dom som sjunger och dansar, sist gick en farbror på lina... ja tror du inte att mina barn ville härma. diskbänken barbordet soffan you name it! mamma mu satt som på nålar o ville inte skälla allt för mycket

DOM FINASTE BARNEN SOM FINNS!!!

UPPDATERING: DU E DEN STARKASTE OCH DUKTIGASTE MAMMAN,. SOM INTE E MAMMIG I SÄNGEN. ASG WILD AND CRAZY!!!!!!!!!!!!

tala för dig själv!!!!!!!!!!

e en fika en dejt då e ja me,  annars har man varit helt i en tratt i 14 månader!!!!!!!!!!!!
jag dejtar inte, tycker det e ytligt........asgarv
Fille o ja på promenad. efter en fika. bättre polare får man söka efter!

så nervös!

Salah ringde nyss, blir en halvtimme försenad. minst! Ja funderar på byta kläder! fixa håret och sminka mig fast det har ja redan gjort 3 gånger idag. har iallfall en lilla tunika me mönster på uppknäppt så en snygg klyfta visades sig. sen har ja tights och lilla benvärmare. Sandras favoritplagg! men man får så smala ben i taghtsen längst ner o så blir skarven mellan strumpan as ful!!! ja e alltid sist med alla modeplagg när alla andra går över till något nytt fult...

Sandra,! gasta upp dig skruttan! ät någon god mat duscha varmt o gå och sov innan 22 idag, det är du värd mitt hjärta. Du måste vara helt färdig med alla våra porr prat på nätterna till tolv. men ja kan inte få nog av dig hjärtat

SKREVS 19:14!!!! knäppa blogg

iiihhhh!!!!

TESSE ÄR KÄÄÄÄÄÄR!!!!

riktigt kär. o Tesse har bollen....


men sandra vad fan e det här för mening!

kör för mig me! bättre d en torr juckningen du skrev om!!! Ta vad du vill ha nu, och låt honom ta vad han vill ha, försök nu o bara visa att du INTE e en dominant flata utan även tänder på män o klarar av att vara lite ödmjuk o undergiven...

Allt i denna mening e fel! gaaahaaa vad ska sverige tro om den oskyldiga lilla tösen!!! nu blir de hopp i säng, as trött du me pullan!!!!

Pullan ett år sen är detta kort taget!!! tänk vad vi lärt oss om varandra om än själv o alla vi dejtat under denna tid o alla fester och allt.....

Ni e sjuukt söta!

ni e så söta att ja ryser!! vilka känlor det e! vilken kemi, och vilken snabb jävel på o ta för sig......... bäst o leva idag, i morgon kan det vara försent.
ja e så glad att han bara stod där, att ni såg varandra lika mkt lika länge, att ni har lika mkt känslor för varann o ligger på samma pirr nivå, ja det var typ i åk 5 när ja var värst i ryska posten. ja muta den som satt i dörren för att få kyssa Kim eller Niklas, ja grovhångla me dem så dant att Kims stöd tant sa åt mig att dra upp byxorna!

det sket sig,sa flikkan o fes

jahaa.... Tess dejtar o sandra svulla. mamma skrev "kommer du hit får du nybakade bullar"
ja gjorde två satser choklad sockerkakssmet utan smör o bakpulver, DÄR har ja erfarenhet.asg

kör en uppdatering på min telefon med. jätte seg, o full av skvaller =)

UPPDATERING:
var kudden en symbol för det du ska göra ikväll sandra?

träning idag, ensam

helt slut, helt matt, helt utan luft. går på diet, men me mkt kolisar. ja har dragit ner från0,7kg godis o glass per dag till inget. ja e i dep. helt paj i kroppen, det raffinerade sockret vill komma in o ge mig enegi, emn ja säger bestämt nej tack! js undviker att handla, ja tränar på kvällarna så ja inte kan sitta hemma o känna att ja e hungrig... skrattar
foten e intebra än, ville på den afrikanska dansen igår, men körde 30 min på crosstrainern o mage samt ländrygg.
gick hem o åt en stoooooooor tacos, naken, och två glas vatten och massa köttfärs o grönsaker bredvid. sen blev det tå mackor, polar xtreem me vitlöks fiadelphia.

idag e ja trött, sovit 4-5 h per natt sista veckan, men det gick,,,, körde tvåövningar axlar, hantelpress och frivändningar o sen gick ja på core passet 30 min. rumpan bultar. ja tar trapporna ist för rulltrappan, och är det allt för brant tar ja rulltrappan och går samtidigt. ja har 10-15 min från tunneln hem, as jobbigt, vill ha en cykel. man kan inte handla någe ;S
skulle köpa olivolja till håret idag, risbuske.se men de städar ut gamlakkontorslokaler på jobbet och hitta ett spel till mig, vet inte vva det e men tror det e 3 kg iaf.......
så nu tvättar ja, tänkte springa ner o se om det var ledigt, hade mamma i lura, och det var ledigt, ja blev sjukt glad o skulle boka tidden, men då såg ja att ja redan hade bokat tiden. hahahahahahaha snurr!
väntar på klyftpotatis me massa salt o morötter från ugnen, homous, tonfisk o ketschup me svartpeppar, har lite soya från sushin, svin god soya juh, men ok så mik socker! men det e inte godis,,,,,,,,, ja måste komma bort från det. som mamma allid säger "bättre o äta massa mat!!"

hm, nu e mina ägg klara, koka 8st. lika bra. har me mig till jobbet. perfa, jo just, ja ska beställa protein, funderar på gymgrossistens hemsida, men vet inte riktigt. tänkte ta en burk koffin tabletter me så ögonen står rakt ut. hatar att behöva dricka 8 koppar esspresso, tänderna blir pissgula direkt!!

hahahaha

Ja du kan verkligen få mig på bra humör hjärtat! vilken video... så internt, men vem var farbrorn??? *asgarv*
våran låt. ja har den utskriven, ja analyserar varannan dag. sätter den på om om om om om igen...

ditt jävla kräk, ja i ansiktsmask, du as fräsch, vi har faan lagt av oss när det gäller party. nu har ja ju nya party trix... ska visa dig nästa gång. lovar!

du e så fin raring. det kommer gå bra idag. att du får hålla dig i när du sitter på muggen, men då har du tömt iaf. hahhahahahahahahahahaha
sätt på lite musik o tänd ljusen du sa och kom in i Blyga Tess Rollen.se = KÄRA TESS! kan tänka mig dig..... tyst, flackandes me blicken, kämpar för att inte halka på snigelspåren och inte faan kan du be om hjälp om det händer någe! tänk om du halkar....
jag orkar inte prata ikväll, helt död, men ring gärna när habibi- Salahh har gått. kör för mig me! bättre d en torr juckningen du skrev om!!! Ta vad du vill ha nu, och låt honom ta vad han vill ha, försök nu o bara visa att du INTE e en dominant flata utan även tänder på män o klarar av att vara lite ödmjuk o undergiven...

lycka till!!!!!!!!!

SANDRA DIN JÄVEL!!!

Smyger in små länkar!!! tesses garderob! länkas till martinshop!.

om inte ja minns fel har sandra själv en systemet påse längst ner i garderoben i förra l'genheten under trosorna och strumporna med diverse sex leksaker, och de var tesse som frågade fröken är den avtvättad när du bad mig känna på den!!!

Tur ja kan ta saker på skämt (får lida när vi ses).... o hämden ja hämden den är alltid roligaste

UPPDATERING:

såg nu det var en ANALSTAV!!! fan sandra så lågt,. förvänta dig nått hemskt

kuddproblem

Alltså de här med att gnugga kuddar o tjejer, Det är speciellt, för en kille är det bara att dra fram den dra den fram o tillbaka o tänka på en sexig tjej (nej förlåt frugan menade ja så klart) men vi tjejer då? Duschade innan ja hämtade ungarna idag kände att fan är lite upppiggad o tänkte på min fina habibi, jag visste att om ja inte fixade problemet nu skulle det bli en lång pina till klockan 8 till barnen sover. Efter 2 minuters gnuggande känner ja känslan men nu då? vad händer nu!? ingen skamkänsla längre som man hade förr. utan mer de där var mig fan inte bra. Så frågan e! De e alltså mig det är fel på!

VÅRAN LÅT OCH VÅRAT ÅR!



fick göra den mindre när ja skulle lägga in den därför e kvaliten inte den bästa. har en bättre verisin hemma:)

hahahah!!! MEE LOOVE U


godnatt sverige

ända andledningen jag lämnade kvar rosen hunny bunny var för att få komma tillbaka... jag klarar mig inte utan dig. sen vet ja sedan tidigar funkar!!!

Pullan ja e så lycklig just nu!!!! min habibi o ja!!!! bara hoppas inte svenskan krånglar till det något mer än vad som den redan gör, Tänk att inte få säga vad man vill till den man är kär i! så är det för mig!



Jag vet sandra du kommer bo på gymmet ett par månader, men det är du värd. skönt o slippa jobba själv o få göra det tillsammans med någon, o någon som faktiskt är fin att få titta på med, men som ja alltid sagt så är du ändå den hetaste flickan som finns!!!!


 Alltid så jävla het!!!!!


NEJ DU SANDRA... min msn la av. strejkade... så vi får prata imorgon,.. du behöver sova som ska upp tidigt, o det ska fan ja med.. ring inte när du åker till jobbet imorgon o väck mig bara, för numera blir de samma medecin tillbaka på lördag morgon! skratt!!!

paj tillbaka




sandra har en del beundrare... frågan vi ställer oss va gjorde hon me gummit?

15/4 träning



idag hände det..... jag e så glad. vakna o kände mig pilsk, körde spelet mot tess o skrev inte på ett par timmar, men sen ångra ja mig.... ingen skrev. men då körde hon spelet tillbaka :S
ja fick så fiiiiiiina sms det här dygnet att ja inte brydde mig när ja fick veta att IBM ska skära ner på personal vid flytt till Kista. ja e hos UNIFLEX o har anställning till augusti. kan jobba ett par tre nätter som personlig assistent under sommaren.

Tänk att kunna satsa på träningen 2 månader, få tillbaka 2-3kg muskler o tappa alla mackor o all glass o allt godis o all sprit som man konsummerat under året.
 ja ska bli hård på två månader!!! HAR MOTIVATION på nya gymet. hihi *du e bäst snygging!*

Morgonprom eller cross trainern varje morgon ja e ledig minst 30 min. sen styrka 2-3 ggr, funderar på o dela upp kroppen igen, förbannat kul i gymet. sen spinning 1-2 ggr i veckan o ett pass afro! skulle vara kul om man orka hålla i det mer en 4 veckor! *sandra skäms över sin självdiciplin*

e ju skillnad på 14 o 24 skojjar inte, det e hemskt. kroppen reagerar lite segare och inte alls lika bra återhämtning, man känner oxå av när det e mkt runtomkring så som dålig sömn, stress på jobbet osv. Mmm men det e lika roligt för det!

idag såg ja en blond brud på gymet som var grov, så grov ja ville bli över armar o baksida axlar, herre gud så illa det såg ut, tack tess, Pullan, Bror, Mamma o pappa!!! ja röstar för "lagom e bäst"

nu vill Tess komma in... hehehe
varrrrsseegooood!!!

vissa jobbar o andra kan sova.... tess.... hälsa Habibi, glöm inte bort att du behöver din skönhetssömn!!!!!

våt Tess

den ligger kvar här hemma!!! E JA DUMPAD????
Törnrosa o Sandra

gaaaaaah så tevligt,sa flikkan

jo o rå satt e. kom på idéen när ja satt på tunneln. alla hörde om alla sjuka ideer, men det rädda min dag. tack baby för att du vill ha något ihop med mig, vi kan skjuta på förlovningen ett kvartal nu....
sen när ja kommer hem har datanörden ont i ögonen för att hon har setat o "pulat" me datorn..... ja hann inte hem, o vi skulle göra den ihop, ja lovar dig att ja kommer fylla den!
sen fick sandra pandra ett telefonsamtal o blev helt brrrrrrrrrrrr. kommentarenfrån Tess var
"skynda dig för faan"
ja hann knappt tvätta av! vem e det som e madrass i det här förhållandet ????????? jo ja, det e ja som en hunden som gör allt du säger åt mig, det e ja som flåsar o dreglar, det e ja som e kopplad, det e jag som hååler tyst på begäran, och går o lägger mig UTAN begäran...

jahoppp, om vi skulle prata me varann ist för att skriva. hihihi love u

puss

Vem e data nörd???

JOOOO JAG!!! på 30 minuter lärde ja mig göra en hedder lägga in den o fixa allt annat, pyttssan om man råkar spränga en dator eller 2 för de räcknas inte längre:p

Tesse först på plats!

Som alltid medans Sandra kommer springades ett par minuter sent! Men som en trogen hund som inte vet bättre står ja o  viftar på svansen varje gång en blont yrväder dyker upp i fjärran.


Välkommen till våran nya blogg!

 

RSS 2.0